Onze voorwaarden

Betalingen

Bij reserveren vragen wij om binnen 7 dagen een kleine aanbetaling (ca. 10% van het totale bedrag) naar ons over te maken.

Bij reservering van 1 kamer dient het totaalbedrag uiterlijk 7 dagen voor aankomst te zijn overgemaakt.

Bij reservering van 2 kamers dient het totaalbedrag uiterlijk 14 dagen voor aankomst te zijn overgemaakt en bij reservering van 3 kamers dient het totaalbedrag uiterlijk 21 dagen voor aankomst te zijn overgemaakt. 

 

Ons rekeningnummer is NL93ABNA0254218717 ten name van B&B ZusenZomer. Desgewenst  kunnen wij ook een tikkie sturen. 

 

In- uitchecktijden

Wij hanteren een inchecktijd vanaf 16.00 uur, uitchecktijd is tot 11.00 uur.

 

Annuleringsvoorwaarden

Van 1 april tot en met 30 oktober en van 22 december tot en met 11 januari kan je -tot 7 dagen voor de incheckdatum- gratis annuleren (minus de aanbetaling van ca. 10% van het totale bedrag). Bij annulering of wijziging daarna, of indien je niet komt opdagen (no-show) wordt minimaal 80% van het totale verblijf in rekening gebracht.*

 

Van 1 november tot en met 31 maart mag je -tot 2 dagen voor de incheckdatum- gratis annuleren (minus de aanbetaling van ca. 10% van het totale bedrag). Bij annulering of wijziging daarna, of indien je niet komt opdagen (no-show) wordt minimaal 80% van het totale verblijf in rekening gebracht.*

 

* Bij het reserveren van meerdere kamers gelden aangepaste annuleringstermijnen. Bij 2 kamers 2 weken en bij 3 kamers 3 weken. 

 

Honden

In overleg zijn honden hier van harte welkom. Kijk voor meer informatie op onze pagina Honden.