Onze voorwaarden

Betalingen

Het verschuldigde bedrag dient uiterlijk 7 dagen voor aankomst te worden overgemaakt op rekeningnummer NL93ABNA0254218717 ten name van B&B ZusenZomer. Desgewenst  kunnen wij ook een tikkie sturen. Bij reserveren vragen wij om binnen 7 dagen een kleine aanbetaling over te maken, dat kan naar hetzelfde rekeningnummer worden overgemaakt of via een tikkie worden betaald.

 

In- uitchecktijden

Wij hanteren een inchecktijd van 16.00 uur tot 22.00 uur, uitchecktijd is tot 11.00 uur.

 

Annuleringsvoorwaarden

Van 1 november tot en met 31 maart mag je gratis annuleren (minus de aanbetaling) tot 2 dagen voor de incheckdatum. Bij annulering of wijziging daarna, of indien je niet komt opdagen (no-show) wordt minimaal 80% van het totale verblijf in rekening gebracht.

 

Van 1 april tot en met 30 oktober kan je gratis annuleren (minus de aanbetaling) tot 7 dagen voor de incheckdatum. Bij annulering of wijziging daarna, of indien je niet komt opdagen (no-show) wordt minimaal 80% van het totale verblijf in rekening gebracht.

 

Honden

In overleg zijn honden hier van harte welkom. Wel vragen we of jullie rekening willen houden met onze andere gasten. Op het terrein moeten de honden dus aan de lijn blijven.

 

Vanzelfsprekend mogen ze  niet op de stoelen en/of het bed en niet alleen op de kamer achtergelaten worden.