Ochtendzon


Kamer Ochtendzon, onze eerste hoekkamer, is een ruime kamer van ca. 30 m2 met een kitchenette met een inductie kookplaatje en een kleine oven. Daarnaast beschikt de kamer over een eigen, ruime badkamer met inloopdouche, een privé terras en zowel binnen als buiten staat een eettafel met eetstoelen en er staan twee relaxstoelen. Op je terras kan je bij mooi weer genieten van een uitgebreid ontbijt met vrij uitzicht over de weilanden en natuurgebied Egboetswater. De kamer beschikt verder nog over koffie- en theefaciliteiten en er staat een koelkastje. Deze kamer kan zowel met als zonder ontbijt worden gereserveerd. De foto's geven een impressie van de kamer, waarbij je op de laatste foto het uitzicht ziet zoals weergegeven door een van onze gasten, Willem van Hest.

 

Tot slot hangt er een prachtig schilderij 'moestuintafel' gemaakt door onze buurvrouw Suzanne Tuynman, beeldend kunstenaar. Ze heeft het schilderij met veel  liefde voor de natuur in olieverf op het doek gezet. Zo gedetailleerd en realistisch dat je uren kan blijven kijken, erin wegdromen en je verwonderen hoe ze het licht heeft weten te pakken.

Bed

Twee elektridch verstelbare bedden van 90 x 200 cm, met een tweepersoons topsplitmatras erop, dus eigenlijk is het een tweepersoons bed van 180 x 200 cm.


Foto's