Ontbijt


Als je rechtstreeks of via bedandbreakfast.nl hebt geboekt is het ontbijt inbegrepen. In overige gevallen bieden wij vanzelfsprekend ook onze ontbijtservice aan, maar dan tegen een meerprijs.

Heb je met ontbijt geboekt, dan staat er bij aankomst alvast het een en ander in de koelkast, zoals beleg, melk, yoghurt, boter etc. Natuurlijk is alles zoveel mogelijk biologisch en streekgebonden. ’s Morgens rond 8.30/9.00 uur zet Marja een mand met broodjes, verse jus d’orange, een eitje etc. op je terras. Je mag lekker blijven liggen en ontbijten wanneer en waar je zelf wilt, binnen, op je terras of in de voortuin aan een van de picknickplaatsen.

 

Hoewel we je graag verrassen met een uitgebreid en afwisselend ontbijt, horen we - om verspilling tegen te gaan - graag van tevoren of er speciale dieetwensen zijn in verband met bijvoorbeeld een allergie. Ook als er verse producten zijn die je niet lust of liever niet eet, zoals bijvoorbeeld vleeswaren, vers geperste jus d'orange, melk of bepaalde soorten fruit, horen we dat graag. Zonde om weg te gooien.