Zonnestraal


Kamer Zonnestraal, de tweede hoekkamer,  is een ruime kamer van ca. 30 m2 met een eigen, ruime badkamer met inloopdouche. De kamer heeft een privé terras en zowel binnen als buiten staat een eettafel met eetstoelen en staan twee relaxstoelen. Op je terras kan je bij mooi weer genieten van een uitgebreid ontbijt met vrij uitzicht over de weilanden en natuurgebied Egboetswater. De kamer beschikt verder nog over koffie- en theefaciliteiten en er staat een koelkastje.  De foto's geven een impressie van de kamer, waarbij je op de laatste foto het uitzicht ziet zoals weergegeven door een van onze gasten, Willem van Hest.

 

Tot slot hangt er een prachtig schilderij 'Tafel met rode kolen en rode uien' gemaakt door onze buurvrouw Suzanne Tuynman, beeldend kunstenaar. Ze heeft dit stilleven met veel  liefde voor de natuur in olieverf op het doek gezet. Zo gedetailleerd en realistisch dat je uren kan blijven kijken en je verwonderen hoe ze het licht heeft weten te pakken.

Bed

Twee elektrisch verstelbare bedden van ieder 90 x 200 cm, met een tweepersoons topsplitmatras erop, dus eigenlijk is het een tweepersoons bed van 180 x 200 cm.


Foto's