Gastenboek

Heel leuk als jullie iets in ons gastenboek willen schrijven. Bijvoorbeeld hoe jullie het bij ons hebben ervaren, tips voor andere gasten waar ze lekker en gezellig kunnen eten, wat leuk is om te bezoeken of te doen, etc.

 

De Pen Van De Veer En Inktpottekening Vector Illustratie ...

Commentaren: 14
 • #14

  Daniëlle en Robert (zondag, 31 oktober 2021 16:11)

  Super leuke locatie met enthousiaste zussen! Rustig maar toch vlakbij leuke plaatsen. Ontvangt met flesje wijn, bloemetjes en ook aan de hond werd lief gedacht. Uitgebreid lekker ontbijt. We raden deze
  B&B aan bij vrienden en familie!

 • #13

  Johan en Sandra (zondag, 29 augustus 2021 18:45)

  Wat hebben jullie een heerlijk en mooi plekje!!
  Een warm welkom, heerlijk verblijf en verrukkelijk ontbijt.
  Een prachtig weids uitzicht vanaf een mooi overdekt terras.
  Wij komen graag terug!!

  Lieve groet Johan en Sandra

 • #12

  Menno & Ellen (woensdag, 21 juli 2021 18:54)

  Heerlijk twee nachten bij de uiterst vriendelijke zussen Loes en Marja in hun B&B mogen verblijven. Het is van alle gemakken voorzien met een heerlijk verstelbaar bed en zeer schone badkamer. Het ontbijt is een werkelijk genot. Prima startplek om de mooie omgeving te gaan ontdekken

 • #11

  Nicole en Ronald,donderdag 1 juli 2021 (zondag, 04 juli 2021 12:52)

  Het onthaasten start bij de 2 zussen vanaf het inchecken, geweldig warm ontvangst. Rond leiding door b&b wordt met passie gedaan, geweldig ontbijt met extra van eigen kippen en vers fruit. Onze hoekkamer had alles wat nodig is, uitzicht door terras deuren, heerlijk! Bezoek aan de Alpaca's was het hoogtepunt bij vertrek, dank jullie wel Zusenzomer, onvergetelijk en terugkomst is zeker!

 • #10

  Myriam & Peter & hond Julius (woensdag, 23 juni 2021 13:47)

  Én weer, net als vorig jaar, een heerlijk verblijf in de fijne kamer de Ochtendzon. We zijn heerlijk in de watten gelegd door de zussen :)
  Er ontbreekt je aan niets. Fijne omgeving met zoveel mogelijkheden om te ontstressen en oud Hollandse geschiedenis op te snuiven. Tot ziens en een poot van Julius!

 • #9

  Casper en Janneke (zaterdag, 24 april 2021 22:42)

  We zijn de tel kwijt, maar blijven hier zo graag terug komen. Een heerlijke plek, waar we even niks moeten, kunnen genieten van een super schone kamer en alle goede zorgen die Loes en Marja in hun B&B steken! Tot de volgende keer �

 • #8

  Roos en Sarah (vrijdag, 02 april 2021 08:21)

  We hebben het hier heerlijk gehad.
  Een mooie kamer en erg fijne bedden. Het ontbijt was ook erg lekker!
  Loes en Marja zijn ontzettend gezellig en attent :)
  Voor ons dus zeker voor herhaling vatbaar.

 • #7

  Constantin & Laura (maandag, 28 september 2020 12:05)

  We had such a lovely und amazing stay at this beautiful, peaceful and romantic location. The owerns are the perfect host and readed literally every wish from our faces - just perfect. The breakfast was so extensivly and amazing - even better than in a starhotel. Great and a big compliment to these super lovely hosts! It was a pleasure and we will come again next year. Thank you so much �

 • #6

  Freek, Iris en Sam (maandag, 14 september 2020 13:52)

  Marja en Loes zijn ontzettend gezellig en gastvrij.
  Alles was compleet. Een mooie, schone kamer. Een geweldig ontbijt en zelfs voor onze dochter van 1 was er gedacht aan wat extra's bij het ontbijt. Ook mocht ze de alpaca's nog even voeren.
  Al met al; een 10 met een griffel. Wij zijn helemaal tot rust gekomen en we komen zeker nog een keer terug!

 • #5

  Sabine en Albert (vrijdag, 03 juli 2020 23:04)

  ja hoor daar zijn we weer voor 3 nachtjes geloof nu de 4e keer. en zeker weer niet de laatste keer.
  ik kan alleen zeggen DAMES BEDANKT voor deze liefdevolle aandacht wat julie aan jullie gasten geven je kan zien dat deze dames het 100% met liefde doen.

 • #4

  Myriam & Peter (vrijdag, 19 juni 2020 18:47)

  Een heerlijk verblijf in een prachtige B&B. Aan alles is gedacht! Bij aankomst staat de wijn al klaar. En ook een lekker botje voor onze pup Julius :) Heerlijk ontbijt! Chapeau voor Marja en Loes. Wij komen graag nog eens terug en hopen dan ook nog kennis te maken met Lola en de alpacas ;)

 • #3

  Louisa/Hilma/Lola en Pien (zondag, 07 juni 2020 09:14)

  Het was weer super...de kamer versierd toen we terug kwamen...was jarig.
  Wijn pioenrozen ...lief.
  Ook voor ons Lola en Pien liggen steeds heerlijk kluiven klaar..
  De kamer met kitchenette is ideaal..

 • #2

  Birgitta van Kleef (zaterdag, 06 juni 2020 15:17)

  Wat een geweldig verblijf! Niets is teveel: even een praatje maken, aandacht schenken aan mijn hond, de dieren mogen voeren. Daarbij is de kamer super schoon, gezellig ingericht, goed bed. Tuinkussens worden klaargelegd om buiten te kunnen ontbijten. Een lekker ontbijt met vers fruit, ei, beleg etc. De extra dingen. Een prachtig uitzicht over de landerijen. Ik voelde me in de watten gelegd. Vond het zo leuk, dat ook mijn hond Nikita niet werd vergeten. Ze kreeg een lekker bot. De liefde die de eigenaressen hebben voor het runnen van hun B & B zie je dubbel en dwars terug in de service. Fantastisch! Ik heb genoten en Nikita ook! Dank jullie wel!

 • #1

  Albert der Kinderen (donderdag, 14 mei 2020 17:42)

  Heerlijk dit verblijf beter dan elk hotel wij zijn nu 4x bij de zusjes geweest.
  en zal niet de laatste keer worden echt tot in de topjes verzorgt en heel schoon heel gast vrij en 2 lieve meiden niks is te veel voor de dames heerlijk ontbijt . omgeving ijsselmeer leuke dorpjes en vergeet vooral niet naar Medeblik te gaan en 1,5km verder kan je bij Restaurant de Post in een sport complex heerlijk eten ik geef de dames van zussen zomer een dikke 10 tot over 5 weken dan zijn wij er weer