Honden zijn van harte welkom!


In overleg zijn honden van harte welkom, met een maximum van 2 honden. Geef bij het reserveren ajb aan om wat voor hond(en) het gaat, hoe groot de hond is en andere bijzonderheden. We vragen de honden en hun eigenaren natuurlijk wel om rekening te houden met onze buren en onze andere gasten. 

 

Vanzelfsprekend mogen ze niet op de stoelen en/of het bed, en mogen ze niet alleen op de kamer achtergelaten worden. Op het terrein moeten ze aangelijnd blijven, en natuurlijk ruim je de poepjes in onze tuin en daar buiten netjes op. Tegen ons huis staat een 'rest'afvalbak waar je ze in weg kan gooien.

 

Mocht er iets kapot gaan of beschadigd raken dan zijn de reparatie-/vervangkosten voor jullie rekening.


En niet dat we verwachten er ooit gebruik van te zullen maken, maar we houden ons het recht voor om bij overlast door de honden, de eigenaren te verzoeken om te vertrekken.

 

Per kort verblijf -2 of 3 nachten- vragen we per hond € 15 extra, daarna komt er € 5 per hond/per nacht bij. Dit is vanwege de extra schoonmaakwerkzaamheden. We houden de kamers graag schoon, fris en zo haarvrij mogelijk 😉

 

En dan nog wat tips voor de honden en hun baasjes. In Oostwoud, het natuurgebied Egboetswater, het Streekbos en langs het IJsselmeer kan je heerlijk wandelen en/of zwemmen met de hond. Buiten het broedseizoen en alleen op de daartoe aangewezen plaatsen mogen de honden loslopen.