Dé ZusenZomer Winter Special

Om deze winter een beetje liefde en positiviteit te brengen, hebben we speciaal voor onze Facebook vrienden* een leuke aanbieding.

 

Wij bieden jullie twee dagen weg v.a. € 35 p.p.p.n.

Deze prijs is gebaseerd op 2 nachten voor 2 personen. Dit is inclusief 2 keer een uitgebreid ontbijt, toeristen- en overige belastingen en allerlei extra's voor de vriendenprijs van niet € 180,00 maar € 140,00.

Voor 1 persoon komt het niet op € 165 maar op € 120,00.

Voor de kamer met kitchenette komt de prijs voor 2 personen niet op € 200,00 maar op € 160,00.

Voor 1 persoon is de prijs geen € 185 maar € 140,00.

 

En wat kunnen jullie daarvoor verwachten...

Jullie mogen lekker lang uitslapen en zo lang jullie willen luieren in het elektrisch verstelbare bed, want de mand met het uitgebreide ontbijt wordt 's morgens op jullie overdekte privéterras neergezet. Daarna kunnen jullie in alle rust, met uitzicht over het boerenland en het natuurgebied Egboetswater, ontbijten of brunchen. Met een beetje geluk genieten jullie van een heerlijk winters ochtendzonnetje en kunnen jullie de schaatsen onderbinden en vanuit onze tuin zo het ijs opstappen.
Voor nog meer ontspanning kunnen jullie (als de RIVM maatregelen het toelaten) tegen een vriendenprijsje een bezoek brengen aan Sauna De Bongerd verderop in de straat.

 

En, natuurlijk stellen wij jullie heel graag voor aan onze alpaca's (Yari, Armani en Signori) en onze haan Johnny met zijn (kippen)dames.

Wie van vissen houdt kan zijn hart hier ophalen, want ons huis en de B&B liggen aan doorgaand vaar- en viswater.

Voor wie de omgeving wil verkennen is er van alles te beleven. Maak een wandel- of fietstocht of huur een bootje. Ontdek het pittoreske Oostwoud en de nabijgelegen dorpjes zoals Midwoud, Wervershoof, Twisk, Opperdoes, Andijk...

Of beleef de magie van verloren tijden en breng een bezoek aan het historische havenstadje Medemblik waar je in de binnenstad op loopafstand Kasteel Radboud, het Oorlogsmuseum, het Nederlandse Stoommachine Museum en het Bakkerijmuseum vindt.

 

Jullie kunnen je verblijf bij ons ook combineren met bezoekjes aan de havenstadjes Hoorn en Enkhuizen. Of boek een Autospeurtocht, bijvoorbeeld West-Friese Stranddag en laat je meenemen vanuit het boerenland van West-Friesland naar de kust. Echt genieten 😉

 

Deze aanbieding is geldig tot en met 31 maart 2022 (met uitzondering van de feestdagen).

 

*Vergeet bij het reserveren niet te vermelden dat je ‘Facebook vriend’ bent 🤝👊