Omdat de zorg van onze gasten bij ons voorop staat, hebben wij onze maatregelen nog wat verder aangescherpt. Op die manier kunnen we je ook nu een veilig, zorgeloos en contactvrij verblijf bieden.

We gaan er daarbij natuurlijk wel vanuit dat je, net als wij, geen klachten hebt. ­čśĚ Want we blijven voorzichtig, we houden afstand en we werken (zoals altijd) zo hygi├źnisch mogelijk. Op de kamers hebben we handgel neergezet, staan er extra schoonmaakspulletjes en voor het vele handen wassen liggen er gastendoekjes.

 

Een prettige bijkomstigheid van onze manier van het ontbijt serveren is, dat de ontbijtmanden op de overdekte priv├ęterrasjes worden neergezet, waardoor lichamelijk contact eenvoudig wordt vermeden en er afstand wordt gehouden. Bovendien kun je zo tijdens het ontbijt, vanuit je kamer of vanaf je priv├ęterras, in alle rust genieten van de opkomende zon boven het natuurgebied Egboetswater. En als het weer het toelaat, kan je ook aan ├ę├ęn van de picknicktafels in de voortuin aan het water gaan zitten. Ruimte en frisse lucht genoeg. ­čśë

 

Helaas mogen we voorlopig nog niet uit eten, maar je kan natuurlijk een maaltijd laten bezorgen of afhalen en zo de horeca steunen, zie www.visitmedemblik.nl.
En voor het opwarmen van een eenvoudige maaltijd staat er (ook op de kamers zonder kitchenette) een magnetron. Warm je de maaltijd liever met een kookplaatje op, dan kan je voor ÔéČ5 per dag een kookplaatje met pannen etc huren. Er is voldoende servies en de vuile vaat, leftovers en afval kunnen in een afgesloten krat op het priv├ęterras worden neergezet. Onze vaatwasser doet de afwas :-)

 

Normaal checken we gedurende je verblijf regelmatig de kamers, onder andere om een en ander aan te vullen, afvalbakjes te legen, handdoeken te verwisselen, etc.

Om onnodig risico op besmetting te voorkomen,  vragen wij je om het nu zelf even aan te geven als je wat nodig hebt. Gebruikte handdoeken en dergelijke mogen in de daarvoor bestemde waszak worden gedaan en bij de afwas en afval op het terras worden neergezet.

 

Kortom, ook in deze tijd ontzorgen wij graag.

Zorg goed voor jezelf, blijf gezond en positief!

Graag tot ziens!